Groot internationaal netwerk aan professionele vertalers

HOGE EISEN AAN KWALITEIT VERTALINGEN

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij een uitgebreid internationaal netwerk van geroutineerde en enthousiaste vertalers opgebouwd. Professionals met liefde voor hun vak en met een gedrevenheid. Wij hebben in veel talen specialisten voor de meeste onderwerpen en sectoren. Ook kunnen wij beëdigde vertalingen, apostilles en gelegaliseerde documenten verzorgen. Daarnaast leveren wij tolken voor notarissen en advocaten.

VLOEIENDE, NAUWKEURIGE VERTALINGEN

Onze medewerkers zijn niet alleen vertalers, maar ook uitstekende tekstschrijvers; iets wat minstens zo belangrijk is voor het uiteindelijke resultaat. Wij selecteren al onze vertalers mede op passie en bevlogenheid voor hun werk omdat dat doorslaggevend is voor de kwaliteit van de vertaling. Dat levert soepele en nauwkeurige vertalingen op. Probeer het maar eens!

AANGEPAST AAN UW STIJL EN WENSEN

Elke organisatie heeft een eigen voorkeur voor bepaalde termen of een specifieke stijl. Uw feedback is uiterst welkom en heel bruikbaar voor vervolgteksten. Wij nemen de gewijzigde termen meteen over in een speciaal voor u aangelegd bestand van voorkeursterminologie. Dankzij deze werkwijze kunnen wij u een volgende keer nog beter en sneller van dienst zijn.

VERTROUWELIJKHEID IS VANZELFSPREKEND

Financiële gegevens, informatie onder embargo, notulen van de raad van commissarissen... wij krijgen dagelijks teksten binnen die met uiterste discretie behandeld moeten worden. Op TRANSLATIONS kunt u rekenen. Onze vertalers zijn contractueel gebonden aan onze hoge eisen op het gebied van vertrouwelijkheid. Wij kunnen u op verzoek vooraf een getekende geheimhoudingsverklaring toesturen.

Wij werken volgens de NEN-EN norm 15038.